Acupunctuur

Maak een afspraak

Wat houdt acupunctuur in?

Een acupunctuurbehandeling is er op gericht door een juiste plaatsing van dunne, steriele naaldjes de energie (Qi), het bloed en de vloeistoffen (weer) vrij en ongehinderd te laten stromen. Dan kan het lichaam naar behoren functioneren, is de geest helder en ontspannen en ontstaat een dynamisch evenwicht dat we gezondheid noemen. 

 

 

Waarom acupunctuur?

Kiezen voor acupunctuur betekent kiezen voor een systemische behandelwijze die niet alleen gericht is op symptoom, klacht of ziekte, maar op de gehele persoon, diens algehele constitutie en daarbij ook leefwijze in ogenschouw neemt. Een belangrijk pluspunt is dat acupunctuur bijna geen bijwerkingen kent. Het meest genoemde “neveneffect” is dat mensen zich fitter voelen en minder last hebben van mentale druk, stress en spanning. Lees verder >

Voor welke klachten?

Acupunctuur kan op relatief eenvoudige wijze en met weinig middelen, zonder noemenswaardige bijwerkingen, een fundamentele bijdrage leveren aan het verminderen van klachten en het bevorderen van de gezondheid. Benieuwd of jouw klacht met acupunctuur te behandelen is? Hier vind je een overzicht van zowel acute als meer chronische klachten en aandoeningen.

Contact

Bel of mail voor meer informatie of het maken van een afspraak.

06 – 51 21 51 09

info@jingriver.nl

Pr. Willem-Alexanderstraat 28
4158 CM  Deil

 

Vraag of opmerking? Stuur een bericht