TUINA MASSAGE THERAPIE

Er zijn vele redenen om je te laten masseren. Massage is een gouden middel om de energie weer te laten stromen en de circulatie in gang te zetten. Door een massage merk je op waar je jezelf in je lijf vast zet, en je ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn. Ons lichaam geeft signalen af, het is altijd eerlijk tegen ons, maar in de drukte van alledag luisteren we vaak maar slecht naar ons lijf. De spanning en stress in het dagelijks leven zet zich vast in het lijf. Bij de een geeft dat spanningshoofdpijn, bij een ander nek-, schouder- of rugklachten, en bij weer een derde is er altijd een gevoel van onrust in het lijf, onrustige benen, slecht slapen. Door een massage komt je tot rust en leer je die signalen van je lijf weer op te vangen en te begrijpen. Wie goed naar z'n lichaam leert luisteren, en zich goed kan ontspannen, voorkomt klachten. Ieder mens en ieder lijf is uniek.

Op deze pagina meer informatie over 
TuiNa massge therapie 
tarievenTuiNa massage therapie

TuiNa massage therapie wordt op jou en jouw lijf afgestemd en omvat meridiaangerichte massagetechnieken, acupressuur en manipulaties. 
Waar nodig vul ik de TuiNa behandeling aan met 
- sportmassage
- triggerpoints
- myofasciale release technieken
- guasha
- moxa
- cupping

Terug naar het begin

test


TARIEVEN

 
TuiNa intake consult 90 minuten  € 70,-
TuiNa vervolg consult 50 à 60 minuten   € 55,- 

Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren zijn geannuleerd, worden in rekening gebracht.

Na de afloop krijg je een factuur mee die je aan mij overmaakt en vervolgens kunt indienen bij de zorgverzekering. 
Facturen graag binnen 8 dagen voldoen op rekening 78.48.73.690 t.n.v. M..A.T.M. Staring o.v.v. factuurnummer. 
Betaling kan ook direct contant (graag gepast). Er is geen pin automaat aanwezig.

Twijfel je nog en wil je weten of TuiNa massage therapie voor jou geschikt is, dan is een orienterend kennismakingsgesprek van ca. 15 minuten mogelijk. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Vergoedingen?
De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden een consult Traditionele Chinese Geneeswijzen, waartoe TuiNa behoort, geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. De kosten van een TCG consult vallen onder de aanvullende verzekering en komen niet ten laste van het eigen risico.

Een overzicht van vergoedingen door verschillende zorgverzekeraars is te vinden op Zorgwijzer.nl 
Aan dit overzichten kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk het altijd na in je zorgverzekeringspolis of vraag het na bij de zorgverzekering.


test

Terug naar het begin